پشتیبانی سلامت بدون مرز

(3354 رای)

4.9 امتیاز

دکتر محمد مهدی امام

درباره پزشک کلیک کنید
شماره نظام پزشکی:32249
فوق تخصص بیماریهای روماتیسمی(روماتولوژی)
درحال حاضر وقت فعالی برای دریافت نوبت از پزشک وجود ندارد. لطفا بر روی دکمه «به من اطلاع بده» بزنید تا در صورت ایجاد وقت جدید پزشک از طریق پیامک مطلع شده و سریعا نوبت دریافت نمایید.
ویزیت به صورت: تماس تلفنی ویزیت به صورت: حضوری
نکته ویزیت اینترنتی : ⭕فقط بیماران خود را که دارای پرونده پزشکی در مطب هستند را می پذیرم. ⭕نسخه طی۱۴ روز بعد از ویزیت در اتاق مشاوره ارسال میشود. ⭕وقت های ارائه شده در سایت تقریبی می باشد و انتظار تماس را از نیم ساعت قبل از زمان ویزیت داشته باشید. لطفا صفحه بنده راحتما با دقت مطالعه نمایید👇
  • راهنمای مشاوره های اینترنتی:
  • مشاوره آنلاین(معمولی)حداکثر انتظار ۳ ساعت
  • مشاوره فوریحداکثر انتظار ۱۵ دقیقه
  • مشاوره آفلاینحداکثر انتظار ۴۸ ساعت
  • تفسیر آزمایش آنلاینحداکثر انتظار ۳ ساعت (فقط متنی)
ساعت مشاوره را انتخاب کنید:
  • راهنمای نوبت دهی مطب:
  • ویزیت حضوریحضور بیمار نیم ساعت قبل از وقت تعیین شده در مطب ضروری است.
ساعت ویزیت را انتخاب کنید:
آدرس و شماره تلفن های مطب دکتر محمد مهدی امام:
تهران خیابان فتحی شقاقی بین یوسف اباد وچهلستون پ ۵۲ طبقه ۶ واحد ۲۳

 

دکتر مهدی امام

🟣

باسلام خدمت بیماران محترم

⭕ لطفا مد نظر داشته باشید وقت های ارائه شده در سایت تقریبی می باشد و انتظار تماس را از نیم ساعت قبل از زمان ویزیت داشته باشید.

⭕ بیماران جدید توجه داشته باشند با توجه به پر بودن وقت های مطب به هیچ وجه امکان ویزیت حضوری وجود ندارد بیماران قدیم نیز جهت وقت مطب با منشی هماهنگی بفرمایند و به هیچ عنوان هماهنگی وقت مطب و دادن نوبت با اینجانب از طریق سایت نمی باشد.

 ⭕مدارک ارسالی فقط به صورت عکس ارسال شود از ارسال مدارک به صورت فایل جدا خودداری فرمایید همچنین (نسخه طی 14 روز بعد از ویزیت  در اتاق مشاوره ارسال میشود)بیمارانی که فقط و فقط نیاز به ثبت نسخه یا آزمایش دارند لطفاً به شماره ۰۹۰۵۷۹۶۰۵۶۴     با درج کد ملی نوع بیمه الکترونیکی و دارو و آزمایش درخواستی پیام دهید.

 

تحصیلات:

🟣فوق تخصص بیماریهای روماتیسمی(روماتولوژی)

دکتر محمد مهدی امام فوق  تخصص بیماری های روماتیسمی (روماتولوژی) می باشند. شما میتوانید از طریق سامانه سلامت بدون مرز یا SBM24 در زمینه ی نقرس، استئوآرتریت(آرتروز)، اسکلرودرما، لوپوس اریتماتوی سیستمیک، روماتیسم، آرتریت پسوریازیس، پلی میالژی روماتیسمی، لوپوس و... جهت مشاوره به صورت آنلاین (متنی، تماس صوتی و تصویری) و به صورت حضوری (داخل مطب) در روزها و ساعاتی که دکتر  محمد مهدی امام تعیین نموده اند از طریق  مطب اقدام کنید.
شما می توانید برای دریافت نوبت از دکتر محمد مهدی امام فوق تخصص بیماری های روماتیسمی (روماتولوژی) وارد سامانه سلامت بدون مرز شوید و نوبت خود را ثبت نمایید و همچنین از طریق سامانه سلامت بدون مرز آدرس، شماره تلفن، بیوگرافی و نظرات بیماران دکترر محمد مهدی امام را مشاهده کنید. نوبت دهی آنلاین دکتر محمد مهدی امام فعال می باشد، درصورت فعال نبودن سرویس نوبت دهی آنلاین میتوانید روی گزینه به من اطلاع بده بزنید تا هر زمان دکتر  محمد مهدی امام نوبت ایجاد کردند به شما پیامک اطلاع رسانی ارسال شود.


مهمترین علل­های اصلی دردهای مفصلی تخصص دکتر امام

آرتریت روماتوئید یا روماتیسم مفاصل -  بورسیت یا التهاب بورس­های اطراف مفاصل -  تاندینت یا التهاب تاندون – کشیدگی رباط یا لیگامان و بیماری بیومکانیک مفصل

 

آشنایی با بیماری مفصلی آرتریت روماتوئید، علت­ها و درمان

در بیماری آرتريت روماتوئيد که يك بيماري التهابی است، علائم همچون التهاب، احساس درد، خشکی و کاهش عملکرد مفاصل در بیمار پدیدار می­شود.

در بیماری آرتريت روماتوئيد یا روماتیسم مفصلی که شایع­ترین علت تورم در مفاصل است امکان درگیر شدن دیگر اعضاء بدن همچون قلب، ریه، پوست و چشم وجود دارد.

 

ابتلای سه برابری زنان به آرتريت روماتوئيد ( روماتیسم مفصلی )

طبق آمار ارائه شده،  این عارضه در حدود یک درصد از افراد جامعه ديده مي‌شود که از این میان نسبت ابتلای زنان سه برابر بیشتر از مردان بوده که معمولا عارضه روماتیسم مفصلی در بین سنین 20 تا 40 سال بروز می­کند.

طبق بررسی­های انجام شده ابتلای بیشتر زنان در مقایسه با مردان کاملا مشخص نیست، ولی عنوان شده است که هورمون­های زنانه در ایجاد و ابتلا به آن دخیل است.

در عارضه آرتریت روماتوئید سیستم ایمنی بدن فرد به مفاصل حمله­ور شده و ابتدا پوشش کپسول مفصلی را مورد تهاجم قرار داده که باعث التهاب و تورم می­شود و در صورت ادامه، این روند باعث تخریب شدن غضروف و استخوان مفصل می­گردد.

سابقه فامیلی و ژنتيكي عمدتاً در ابتلا به اين بيماري نقش موثری دارد. علاوه بر عوامل ژنتیکی عوامل دیگر همچون عوامل محيطي مانند عفونت‌های ویروسی و باکتریایی، استرس و مصرف دخانیات مي‌توانند تأثيرگذار بوده و منجر به بروز اختلال در سيستم ايمني بدن فرد شوند.

 

شایع­ترین علائم در عارضه آرتریت روماتوئید

از جمله شایع­ترین علائم این بیماری تورم در مفاصل و احساس درد می­باشد که عمدتا این تورم و درد در نواحی و مفاصل انگشتان دست بوده و در زمان فعالیت، بهتر شده و در هنگام استراحت تشدید می­گردد.

اکثر بیمارانی که دچار عارضه روماتیسم مفصلی هستند از خستگی­ها، کوفتگی­ها و دردهای پراکنده در نواحی و اندام مختلف بدن گلایه دارند.

در صورت پیشرفت این بیماری احساس درد در مفاصل گسترش می­یابد و در ادامه مفاصل و نواحی بیشتری از جمله مفصل زانو، شانه، آرنج و مچ پا درگیر می­شوند. در صورتی که بیماری ادامه دار باشد و بیش از شش ماه مفصلی متورم باشد به تدریج باعث تخریب می­شود که زمان مناسب در تشخیص و درمان در بهبودی و جلوگیری از آسیب­های بیشتر دارای اهمیت بسیار است.

عارضه آرتریت روماتوئید یا روماتیسم مفصلی در شکل و فرم­های شدیدتر و حاد بر دیگر اعضای بدن همچون چشم، پوست، قلب و ریه اثر گذار بوده که تاری دید و قرمزی چشم از علائم درگیر بودن چشم در این بیماری است.

 

تشخیص صحیح بیماری آرتریت روماتوئید

تشخیص اصلی این بیماری در یافته­های آزمایشگاهی، پاراکلینیکی و علائم بالینی است، که در تشخیص یافته­های آزمایشگاهی نکته بسیار مهم و حائز اهمیت نتیجه مثبت اعلام شدن فاکتور روماتوئید و آنتی بادی ( آنتی سی سی پی ) است.

در واقع باید بیان داشت که فاكتور روماتوئيد ممكن است در بسياري از بيماري‌ها مثبت باشد، ولی نتیجه فاكتور " آنتی سی سی پی"  در موارد محدودي مثبت مي‌شود. که با مثبت بودن هر دو فاكتور در يافته‌هاي آزمايشگاهي این نتیجه قطعا خبر از ابتلا به آرتريت روماتوئيد مي‌دهد.

در بسیاری از موارد بیماری آرتریت روماتوئید با دیگر بیماری­ها تطابق تشخیص دارد و با عارضه­هایی همچون عفونت­ها، التهابات عروقی، لوپوس، پسوریازیس اشتباه تشخیص داده می­شود، به همین سبب تشخیص درست پیش از هر اقدام دیگری در درمان این بیماری موثر بوده و مراجعه به متخصصین روماتولوژی برای تشخیص روش­های درمانی صحیح ضرورت دارد.

 

تاثیر رژیم غذایی و عوامل محیطی در کنترل ابتلا به بیماری

درمان این بیماری با رژیم­های غذایی غنی از امگا 3 می­تواند موثر باشد و همچنین در تحقیقات اثبات شده ، مصرف هر چه کمتر برنج می­تواند در کنترل روماتیسم مفصلی مفید باشد.

اما کمبود ویتامین­ها از جمله ویتامین D می­تواند باعث بروز و تشدید علائم بیماری آرتریت روماتوئید در فرد شده که با توصیه­های جهانی باید ویتامین D در بدن در سطح و اندازه استاندارد و متعادل نگه داشته شود.

همچنین باید به این موضوع توجه کرد که در بروز این بیماری ژنتیک نقش مهم و موثری دارد که قابل کنترل برای افراد نیست اما عواملی دیگری را می­توان کنترل کرد که مهمترین آن عوامل محیطی همچون مصرف دخانیات است که توصیه می­شود از استعمال مواد دخانی اجتناب و پرهیزگردد.

همچنین در مصرف مواد غذایی فرآوری شده، فست فودها و همچنین تنش و اضطراب و استرس باید پرهیز شود.

 

امتیاز کاربران

کیفیت درمان

صرفه اقتصادی

برخورد مناسب

برای ثبت نظر لطفا ثبت نام کنید یا وارد شوید.
شما نمیتوانید به عنوان پزشک برای یک پزشک دیگر نظر ثبت کنید.
ثبت نظر و امتیاز

کیفیت درمان

صرفه اقتصادی

برخورد مناسب

نظر خود را درباره این پزشک بنویسید

نظرات کاربران درباره پزشک

سوالات پر تکرار

  • آیا می توانم با دکتر محمد مهدی امام به صورت آنلاین مشاوره بگیرم و توسط ایشان ویزیت شوم؟ 🤵
    بله، در سلامت بدون مرز می توانید در کوتاه ترین زمان ممکن با دکتر دکتر محمد مهدی امام ارتباط برقرار کنید، ویزیت شوید و بدون مراجعه حضوری مشاوره بگیرید.
  • در چه زمینه هایی می توانم توسط دکتر محمد مهدی امام به صورت آنلاین ویزیت شوم؟ 🤵
    دکتر محمد مهدی امام فوق تخصص بیماریهای روماتیسمی(روماتولوژی) می باشند.
  • ویزیت حضوری یا غیر حضوری با دکتر محمد مهدی امام چگونه است؟ چقدر زمان می برد؟ 🤵
    برای ویزیت حضوری باید به مطب ایشان به آدرس تهران خیابان فتحی شقاقی بین یوسف اباد وچهلستون پ ۵۲ طبقه ۶ واحد ۲۳مراجعه فرمایید اما در سلامت بدون مرز می توانید در کوتاه ترین زمان ممکن، بدون مراجعه حضوری و از هر کجای ایران توسط دکتر محمد مهدی امام ویزیت شوید و مشاوره تصویری کنید.
نوبت بگیر