
دکتر سکینه خاتون شریف
درباره پزشک کلیک کنیدمتخصص بیماری های داخلی
- راهنمای مشاوره های اینترنتی:
- مشاوره 3 ساعتهحداکثر انتظار ۳ ساعت
- مشاوره فوریحداکثر انتظار ۱۵ دقیقه
- مشاوره برنامه ریزی شدهحداکثر انتظار ۴۸ ساعت
- تفسیر آزمایش متنیحداکثر انتظار ۳ ساعت
- راهنمای نوبت دهی مطب:
- ویزیت حضوریحضور بیمار نیم ساعت قبل از وقت تعیین شده در مطب ضروری است.
دكتر سکینه خاتون شریف
تحصیلات:
🟣فوق تخصص بیماریهای روماتیسمی(روماتولوژی)
🟣متخصص بیماری های داخلی
دکترسکینه خاتون شریف فوق تخصص بیماری های روماتیسمی (روماتولوژی) می باشند. . شما میتوانید از طریق سامانه سلامت بدون مرز یا SBM24 در زمینه ی نقرس، استئوآرتریت(آرتروز)، اسکلرودرما، لوپوس اریتماتوی سیستمیک، روماتیسم، آرتریت پسوریازیس، پلی میالژی روماتیسمی، لوپوس و... جهت مشاوره به صورت آنلاین (متنی، تماس صوتی و تصویری) و به صورت حضوری (داخل مطب) در روزها و ساعاتی که دکتر سکینه خاتون شریف تعیین نموده اند، نوبت آنلاین خود را دریافت کنید.
شما می توانید برای دریافت نوبت از دکتر سکینه خاتون شریف فوق تخصص بیماری های روماتیسمی (روماتولوژی) وارد سامانه سلامت بدون مرز شوید و نوبت خود را ثبت نمایید و همچنین از طریق سامانه سلامت بدون مرز آدرس، شماره تلفن، بیوگرافی و نظرات بیماران دکتر سکینه خاتون شریف را مشاهده کنید. نوبت دهی آنلاین دکتر .سکینه خاتون شریف فعال می باشد، درصورت فعال نبودن سرویس نوبت دهی آنلاین میتوانید روی گزینه به من اطلاع بده بزنید تا هر زمان دکتر سکینه خاتون شریف نوبت ایجاد کردند به شما پیامک اطلاع رسانی ارسال شود.
پوکی استخوان و خطر شکستگی در مهره ها، ساعد، لگن و ران ها
در بیماری پوکی استخوان توده های استخوانی کاهش می یابند و استخوان استقامت خود را از دست داده و ضعیف تر از گذشته میگردد به طوری که به راحتی با ضربه ای حتی کوچک قابل شکستن است
بیماری پوکی استخوان جزوء بیماری های خاموش محسوب شده و دارای پیش روندگی است ولی قابل درمان و پیشگیری میباشد.
عوامل مهم در ابتلا به عارضه پوکی استخوانها
عوامل موثر در ابتلا به این بیماری عبارتند از شرایط زندگی، افزایش سن، مشکلات فیزیکی بدن، بی تحرکی و ورزش نکردن و تغذیه نامناسب که امکان ابتلا به پوکی استخوان در فرد را افزایش می دهند.
نشانههای ابتلا به پوکی استخوان
بیماری پوکی استخوان بیشتر در افرادی با سنین بالا شایع است، احساس درد در اکثر نقاط بدن و ضعف در اندام این افراد از اولین علائم و نشانه های ابتلا به عارضه پوکی استخوان است و فرد بیمار میبایست برای تشخیص و درمان به پزشک مراجعه کند.
عارضه پوکی استخوان معمولاً علائم مشخص ندارد و تا زمانی که شخص دچار شکستگی در ناحیه ای از اندام خود نشود ممکن است اطلاعی از بیماری خود نداشته باشد.
نواحی و اندام آسیب پذیر در پوکی استخوان
اغلب شکستگی ها در نواحی ساعد، مهره ها، ران و لگن رخ می دهد.
در بعضی مواقع شکستگی هایی در ستون فقرات با ایجاد درد صورت می گیرد که محدودیت های فیزیکی با خود به همراه خواهد داشت و حتی ممکن است منجر به مرگ فرد دچار عارضه پوکی استخوان شود.
پوکی استخوان خطرناک اما خاموش
امروزه بیماری خاموش پوکی استخوان یکی از سه عامل اصلی مرگ و میر بعد از بیماری قلبی عروقی و انواع سرطان ها به حساب میآید.
یکی از شایعترین بیماری های متابولیک بیماری پوکی استخوان است این بیماری هم قابل پیشگیری است و هم قابل درمان و اهمیت پیشگیری آن در هزینه های درمان بسیار موثر خواهد بود.
نقش سن در ابتلا به عارضه پوکی استخوان
عوامل مختلفی در ابتلا به عارضه پوکی استخوان موثر هستند که از مهمترین آن سن بالای فرد می باشد که در این سنین شایع تر بوده و حتی درمان آن در این افراد شاید غیر ممکن باشد.
نقش تراکم استخوان در پیشگیری از پوکی استخوان
هرچه در سنین پایین از نظر تغذیه سالم و با انجام فعالیتهای ورزشی ذخیره توده استخوانی را بیشتر کنیم در سنین بالا دارای استخوان های قوی تر و با مقاومت بیشتر خواهیم بود که همین امر باعث پیشگیری از ابتلا به بیماری پوکی استخوان خواهد شد.
همچنین از سه عامل موثر در بالا بردن تراکم استخوان می توان به استفاده از ویتامین دی، کلسیم و ورزش کردن اشاره کرد که رازی موثر برای کاهش ابتلا به عارضه پوکی استخوان در سنین بالا و پیری است.
سن تراکم استخوان در افراد
معمولاً در سنین حدود ۳۰ سالگی تراکم استخوان به حداکثر می رسد و پس از آن شروع به تحلیل رفتن می کند و افرادی که تا قبل از این سنین فعالیت های مناسب ورزشی و جذب کلسیم به صورت کافی داشته باشند خطری برای این افراد نخواهد بود و دارای استخوان های قوی و مقاوم خواهند بود.
نقش تغذیه مناسب در پیشگیری از عارضه پوکی استخوان
اما افراد بالغ می توانند با تغذیه مناسب همچون مصرف ۴۰ گرم پنیر، حدود یک لیوان ماست و یک لیوان شیر در روز نیاز خود برای تامین کلسیم را برطرف کرده و از ابتلا به پوکی استخوان در سنین بالاتر پیشگیری کنند.
نقش ویتامینها و داروهای مکمل در جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان
ویتامین دی نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان دارد که میشود با قرار گرفتن در مقابل نور خورشید و معرض قرار دادن آرنج ها و دست (مخصوصا کف دستان) به میزان حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در روز کمک شایانی به تامین ویتامین d در بدن و استخوان ها کرد.
همچنین مواد غذایی دیگر از گروه مختلف غذایی همچون تخم مرغ و ماهی و مصرف لبنیات می تواند، ویتامینهای مورد نیاز بدن از جمله دو ویتامین مهم در تقویت و مقاومت استخوانها، ویتامین دی و کلسیم بدن را تامین کنن.
همچنین نباید از استفاده از غذاهای دریایی شامل میگو و ماهی غافل شد، دارو و قرص های مکمل ویتامین دی مخصوصاً برای کودکان و افراد سالمند بسیار حیاتی بوده چون این افراد نیاز بیشتری به تامین ویتامین دی در بدن دارند.
تخصص ها
- فوق تخصص بیماری های روماتولوژی
امتیاز کاربران
کیفیت درمان
صرفه اقتصادی
برخورد مناسب
کیفیت درمان
صرفه اقتصادی
برخورد مناسب
نظر خود را درباره این پزشک بنویسید
نظرات کاربران درباره پزشک
سوالات پر تکرار
-
آیا می توانم با دکتر سکینه خاتون شریف به صورت آنلاین مشاوره بگیرم و توسط ایشان ویزیت شوم؟ 🤵بله، در سلامت بدون مرز می توانید در کوتاه ترین زمان ممکن با دکتر دکتر سکینه خاتون شریف ارتباط برقرار کنید، ویزیت شوید و بدون مراجعه حضوری مشاوره بگیرید. >در چه زمینه هایی می توانم توسط دکتر سکینه خاتون شریف به صورت آنلاین ویزیت شوم؟ 🤵دکتر سکینه خاتون شریف فوق تخصص بیماریهای روماتیسمی(روماتولوژی)
متخصص بیماری های داخلی می باشند.ویزیت حضوری یا غیر حضوری با دکتر سکینه خاتون شریف چگونه است؟ چقدر زمان می برد؟ 🤵برای ویزیت حضوری باید به مطب ایشان به آدرس تبریز خیابان آزادی ، سه راهی گلگشت ، کوچه شفا ، ساختمان گلگشت تلفن : 04133357782مراجعه فرمایید اما در سلامت بدون مرز می توانید در کوتاه ترین زمان ممکن، بدون مراجعه حضوری و از هر کجای ایران توسط دکتر سکینه خاتون شریف ویزیت شوید و مشاوره تصویری کنید.
(419 رای)
4.9 امتیاز