در رفتگی شانه( در رفتگی کتف ) مکرر
شانه یکی از مفاصلی است که شیوع دررفتگی در آن نسبت به مفاصل دیگر بیشتر می باشد. اکثر مواقع دررفتگی شانه ( یا اصطلاح عوام در رفتگی کتف )در سنین جوانی صورت میگیرد. در مواقعی که اولین در رفتگی زیر بیست سالگی صورت گیرد احتمال عود دررفتگی بالای ۹۰ درصد و بالای ۲۰ سال بالای ۸۰ درصد خواهد بود .و با بالا رفتن سن اولین در رفتگی احتمال عود پایین تر خواهد شد .
در سنین پایین در رفتگی این مفصل معمولاً همراه با پارگی عناصر نگهدارنده مفصل شانه شامل کپسول و بافتی به نام لبروم و در صورت تکرار همراه با خوردگی استخوان می باشد و در سنین بالاتر و میانسالی دررفتگی همراه با پارگی های رباط های اطراف این مفصل می تواند باشد .
نکاتی که در درمان این بیماران باید توجه کرد بشرح ذیل میباشد .
در رفتگی کتف حاد را باید در مراکز درمانی و بیمارستانی و در زیر بیهوشی و یا sedation جا اندازی کرد .
در صورتی که بیش از یک بار بیمار جوان دچار در رفتگی شود حتماً باید تحت عمل جراحی قرار گیرد در غیر این صورت هربار در رفتگی باعث کاهش موثر بودن نتیجه جراحی خواهد شد .
چنانچه در سنین میانسالی و یا بالاتر دچار دررفتگی مفصل شانه شدید با توجه به احتمال نسبتاً زیاد پارگی های رباط های اطراف شانه حتماً باید از این نظر بررسی صورت پذیرد .
دررفتگی کتف یا شانه چنانچه درست درمان گردد نتایج مطلوبی خواهد داشت.
درمان جراحی دررفتگی مکرر شانه در جوانان به دو صورت آرتروسکوپی یا بسته و جراحی باز می باشد که تصمیمگیری در مورد ارجح بودن روش درمان ،به عهده جراح خواهد بود.http://instagram.com/sbm24_
در صورتی که در مورد این مشکل سوالی دارید می توانید از دکتر سهیل مهدی پور متخصص جراحی استخوان و مفاصل و جراح شانه و ارتروسکپیست شانه و جراح زانو و آرتروسکپیست زانو بصورت انلاین تصویری مشاوره بنمایید . لطفا اینجا را کلیک کنید.
برچسب ها
#مشاوره_انلاین ،#ویزیت_انلاین# کلینیک_انلاین#دکتر_انلاین#مشاوره_پزشکی_انلاین #مشاوره_روانپزشکی_انلاین #مشاوره_انلاین_تصویری #دکتر_انلاین #پزشک_انلاین #مشاوره_پزشکی #مشاوره_روانپزشکی #مطب_انلاین#مشاوره_روانشناسی_انلاین#تله_مدیسین