دکتر کوروش قره گزلی
درباره پزشک کلیک کنید- راهنمای مشاوره های اینترنتی:
- مشاوره آنلاین(معمولی)حداکثر انتظار ۳ ساعت
- مشاوره فوریحداکثر انتظار ۱۵ دقیقه
- مشاوره آفلاینحداکثر انتظار ۴۸ ساعت
- تفسیر آزمایش آنلاینحداکثر انتظار ۳ ساعت (فقط متنی)
- راهنمای نوبت دهی مطب:
- ویزیت حضوریحضور بیمار نیم ساعت قبل از وقت تعیین شده در مطب ضروری است.
دكتر کوروش قره گزلی
تحصیلات:
🟣متخصص بیماریهای مغز و اعصاب (نورولوژی)
با سلام بیماران گرامی
🟣ویزیت ها به صورت آفلاین می باشد فقط در اتاق مشاوره سوالات خود را لطفا بپرسید تا48 ساعت آینده پاسخ گو خواهم بود درصورت عدم دریافت پاسخ از سمت من با پشتیبانی درارتباط باشید.
🟣 امکان ارائه نسخه الکترونیک وجوددارد.فقط درصورت نیاز به دریافت مشاوره و نسخه مشاوره بگیرید.
دکترکوروش قره گزلی متخصص مغز و اعصاب(نورولوژی) می باشند. شما میتوانید از طریق سامانه سلامت بدون مرز یا SBM24 در زمینه ی جراحیهای مغز و نخاع، درمان ضربههای مغزی و تومورهای مغز و نخاع، دیسکهای کمر و اختلالات ستون فقرات، سردرد و... جهت مشاوره به صورت آنلاین (متنی، تماس صوتی و تصویری) و به صورت حضوری (داخل مطب) در روزها و ساعاتی که دکتر کوروش قره گزلی. تعیین نموده اند، نوبت آنلاین خود را دریافت کنید.
شما می توانید برای دریافت نوبت از دکتر کوروش قره گزلی. متخصص مغز و اعصاب(نورولوژی) وارد سامانه سلامت بدون مرز شوید و نوبت خود را ثبت نمایید و همچنین از طریق سامانه سلامت بدون مرز آدرس، شماره تلفن، بیوگرافی و نظرات بیماران دکتر کوروش قره گزلی را مشاهده کنید. نوبت دهی آنلاین دکتر کوروش قره گزلی فعال می باشد، درصورت فعال نبودن سرویس نوبت دهی آنلاین میتوانید روی گزینه به من اطلاع بده بزنید تا هر زمان دکتر کوروش قره گزلی نوبت ایجاد کردند به شما پیامک اطلاع رسانی ارسال شود.
🟡 دکتر کوروش قره گزلی همه روز از شنبه تا چهارشنبه 8صبح در بیمارستان لقمان حکیم تهران ، فعالیت می کنند .
آشنایی با بیماری صرع ازعلائم تا دلایل ابتلا به آن
در بیماری صرع اختلال سیستم عصبی مغز باعث رفتار غیر طبیعی در فرد شده که با تشنج، از دست دادن هوشیاری و احساس بی حسی در بیمار همراه خواهد بود. شخصی مبتلا به صرع شناخته میشود که علائم این بیماری در ایشان حداقل در 2 مرتبه یا بیشتر بروز کند.
علائم ابتلا به صرع
در بیمار صرع فعالیت غیر طبیعی در مغز روی تمام فرآیندها و سیستم عصبی آن تاثیر گذاشته که از بیشترین نشانههای اصلی آن میشود به موارد زیر اشاره داشت:
حرکت مداوم بدن به خصوص دست وپای فرد و غیر قابل کنترل بودن آن - از دست دادن موقت هوشیاری در شخص بیمار – ایجاد سردرگمی و گیجی به همراه احساس اضطراب و وحشت در فرد - نگاه و چشمان به صورت خیره شده به نقطهای در بیمار مبتلا به تشنج، که این علائم در افراد مبتلا، بسته به نوع و شدت دچار شدن به تشنج یکسان نیوده و متفاوت خواهد بود.
انواع بیماری صرع تخصص دکتر قره گزلی
در عارضه صرع، تشنج به دو دسته 1-ساده یا کانونی 2-پایدار یا گسترده تقسیم میشوند.
تشنج ساده یا کانونی
در تشنج ساده فرد بیمار دارای هوشیاری بوده و قالبا از اختلالات و مشکلات گوارشی و حس بویایی در خود میتواند آگاه شود.
تشنج گسترده
اما در تشنج به صورت گسترده تمام سیستم مغز تحت تاثیر بوده و اکثر علائم بیماری صرع در فرد مبتلا پدیدار میشود، این نوع تشنج خود به انواع مختلف به نامهای: صرع مینور یا کوچک - صرع پایه یا تونیک – صرع آتونیک و صرع میلوکلونیک شناخته میشود.
صرع مینور یا کوچک
در تشنج با صرع مینور یا کوچک، در فرد مبتلا علائم کاهش هوشیاری به همراه حرکاتی به صورت لرزش غیر ارادی در بدن ، چشمان خیره شده و پرشهایی در عضلات صورت به خصوص در اندام لب و در گوشه چشمان پدیدار میشود.
صرع پایه یا تونیک
در تشنج با صرع پایه یا تونیک که شایعترین نوع این عارضه محسوب میشود علائمی همچون از دست رفتن هوشیاری فرد مبتلا به صورت موقتی، ایجاد لرزش در تمام بدن فرد، برخورد بیمار با زمین، عدم کنترل در ادرار به همراه گاز گرفتن زبان در شخص مبتلا به عارضه صرع تونیک ایجاد میگردد.
صرع آتونیک
علائم مرتبط در صرع از نوع آتونیک معمولا به این روال میباشد که فرد گرفتار تشنج با از دست دادن کنترل خود و زمین خوردن همراه خواهد بود.
صرع میلوکلونیک
و اما در صرع میلوکلونیک، شخص دارای عارضه با لرزش و پرش در طرفین بدن خود مواجه میشود که اصولا به صورت ریتمیک یا قرینه وار این تشنج در بیماران مصروع رخ میدهد.
عوامل موثر در ابتلا به صرع
طبق یافتهها و نتایج تحقیقات انجام گرفته، عوامل موثر در ابتلا به بیماری صرع در افراد متفاوت بوده که بیشترین تاثیر را عوامل زیر شامل میشوند:
1.سن بیمار: بروز و ابتلا به بیماری صرع در سنین مختلف قابل رخ دادن است، اما در افراد دارای سنین بالا ( مسن ) و کودکان شایعتر از دیگر گروه سنی میباشد.
2.عامل ژنتیکی و خانوادگی: در صورت ابتلای فردی یا افرادی در بین خانواده به بیماری صرع احتمال بروز و تشدید این بیماری در دیگر افراد خانواده به مراتب بیشتر خواهد شد.
3.آسیب وارده به سر: ضربات و آسیب به نواحی سر و مغز همچون حوادث و تصادفات رانندگی، یکی از اصلیترین عوامل ابتلا به بیماری صرع به شما میآید که با رعایت نکات ایمنی در کار و رانندگی میتوان از بروز بسیاری از این دست حوادث جلوگیری کرد.
4.ایجاد تب در سنین کودکی: یکی دیگر از اصلیترین عوامل بروز بیماری صرع در افراد، ابتلا به تبهای بالا و شدید در دروان کودکی میباشد که به جز ابتلا به عارضه صرع میتواند باعث بروز مشکلات بیشتر و دیگری نیز در فرد شود، که کنترل تب در کودکان بسیار بسیار پر اهمیت برای جلوگیری از دیگر عارضهها است.
5.همچنین عوامل دیگری همچون بیمارهای عروقی، عفونتهای مغزی و حتی سکته مغزی نیز از عوامل دیگر ابتلا به بیماری صرع به شمار میآیند.
عوامل مهم در کنترل بیماری صرع
بیماران مصروع با مراجعه به موقع به پزشکان و متخصصین مغز و اعصاب و تحت درمان قرارگرفتن، میتوانند از عوارض جانبی ناشی از این بیماری برای خود و جامعه جلوگیری کنند، که مهمترین عوامل در کنترل این بیماری میتوان به مصرف منظم و به موقع داروها اشاره کرد که اثرات آن فرد بیمار را از تشنجهای ناگهانی در امان نگه میدارد.
امتیاز کاربران
کیفیت درمان
صرفه اقتصادی
برخورد مناسب
کیفیت درمان
صرفه اقتصادی
برخورد مناسب
نظر خود را درباره این پزشک بنویسید
نظرات کاربران درباره پزشک
سوالات پر تکرار
-
آیا می توانم با دکتر کوروش قره گزلی به صورت آنلاین مشاوره بگیرم و توسط ایشان ویزیت شوم؟ 🤵بله، در سلامت بدون مرز می توانید در کوتاه ترین زمان ممکن با دکتر دکتر کوروش قره گزلی ارتباط برقرار کنید، ویزیت شوید و بدون مراجعه حضوری مشاوره بگیرید. >در چه زمینه هایی می توانم توسط دکتر کوروش قره گزلی به صورت آنلاین ویزیت شوم؟ 🤵دکتر کوروش قره گزلی متخصص بیماریهای مغز و اعصاب (نورولوژی) می باشند.ویزیت حضوری یا غیر حضوری با دکتر کوروش قره گزلی چگونه است؟ چقدر زمان می برد؟ 🤵برای ویزیت حضوری باید به مطب ایشان به آدرس تهران بلوارکشاورز،نبش خیابان جمال زاده ،پلاک 125،طبقه اول تلفن :02166431523مراجعه فرمایید اما در سلامت بدون مرز می توانید در کوتاه ترین زمان ممکن، بدون مراجعه حضوری و از هر کجای ایران توسط دکتر کوروش قره گزلی ویزیت شوید و مشاوره تصویری کنید.
(476 رای)
4.9 امتیاز